2019-06-09 07:29:30• hírek • Blikk.hu

Balázs Klári a gyerekvállalásról: Nagyon szomorú, hogy rengetegen nem mernek őszinték lenni

A híres sztárpárnak, Balázs Klárinak és Korda Gyurinak sosem volt közös gyerekük. Tehetős emberekként boldog párkapcsolatban élnek, ám ezzel a kérdéssel sokszor támadták Klárit, most pedig megosztotta véleményt a témáról.

Klárikaként becézgetett sztár nem félt megosztani őszinte véleményét a Ridikül műsorában. Szerinte szomorú, hogy mások ezt nem értik meg.

 

"Nagyon szomorú, hogy rengetegen nem mernek őszinték lenni ebben a kérdésben, inkább a hazugságot választják: 'Jaj istenem, majd belehaltam, hogy nem lett gyerekem.' Nem igaz. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy akar vagy nem akar.

 

Kiderült, hogy Klárikának javasolták ismerősei, hogy hazudjon a témában, azt tanácsolták neki sírja el magát és hazudja azt, hogy nem lehet. Klárika ezt sosem tette volna. Megfordult a fejében a gyerek vállalás kérdése, de nem fért volna bele az életükbe. Állandóan utaztak és ezt az életmódot egy kisgyerekkel nem lehetett volna kivitelezni, ezért hozták meg ezt a döntést.

 

"Elég felnőtt voltam, hogy eldöntsem mit csináljak, mit tudok felelősséggel vállalni. Sosem bántam meg, hogy így alakult az életünk. Tudom, hogy nem leszek szimpatikus, de nem érdekel! Legyen mindenki őszinte! Ezt a fajta életet találtam jónak."

 

További érdekes sztársztorik a Blikk.hu oldalán!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: